trešdiena, 2012. gada 27. jūnijs

37.kārta, Magnēts, Carnikava Z

 

37.kārta, Magnēts, Carnikava Z



pēc līgo darba dienām un agras celšanās šodien bija šī mēneša pēdējā darba diena, tagad tikai atpūta un skriešana! :) 

Vakar braucot uz magnētu lija lietus un domas, par skriešanu vai tomēr taupīties ātri vien kļuva skaidras, ka jāskrien, jo lietū skiet ir bauda, un beidzot vakar to izbaudīju, protams ne līdz galam, jo tomēr mazliet sakļūdījos, bet bija labi.. vakar tiku pie sen kārotiem jauniem skriešanas apaviem  (paldies sponsoriem)










tad arī iemēģināju un ir LABI :) bet nu mazliet par distanci, daudz gan nerakstīšu, jo vakardiena liekās elementāra, karte izskatās trakāk nekā bija realitātē, tāpēc arī pieļāvu vienu ceļa varianta kļūdu, jo neticēju, ka zaļs patiesībā nav zaļš! 36kp bet tur +10sek, jo ātrums bija nežēlīgs. tātad distance visi kp pēc kārtas līz sākot no 31-52kp -57kp - 53kp - 100kp uz 31kp skrienu veikli, bet galvenais precīzi, ielasos kartē un turpinu uz 32kp kur pielieku pie ātruma kas nebija laba doma, jo ceļā uz 33kp mazliet pazaudēju kontaktu ar karti un izskrienu mazu līkumiņu +37sek tālāk mazliet samazinu ātrumu, bet sekoju cītīgi kartei paņemot 37kp saprotu, ka šodien ir spēks un varu skriet ātrāk, tad arī mazliet pielieku pie soļa un turpinu atsrādāt un lasīt karti. uz nākamajiem 15kp atstāju tikai 3kp ar kopējo laiku +21sek tad 57kp kuru nenostrādāju līdz galam, jo atslābu līdz finisam 3kp un kļūdos, pirmā lielā kļūda, +2:o7min tad tikai 53kp un 100kp uz kuriem noskrienu no sirds beigu beigas izdevās, rezultāti M21AK bet ja šādi izdotos nolasīt kāpa2o12 tad būs ok 1o-iekā vajadzētu tikt ir publicēti starta protokoli 3dienām. 

šodienas mērķis ir aizbraukt uz Baldoni paskriet viegli un mierīgi, mazliet palasīt karti un neiespringt uz laiku! doma viegls mierīgs treniņš, par 4dienu vēl domas dalās, paņemt brīvu dienu un nedarīt neko vai aizbraukt un mazliet paskriet!?! 5dien jau 1o braucu uz kapa2o12 un 15:49 dodos mežā! 

ceru, ka visu neizbojās ceļgals, kurš liek par sevi manīt :( jauku jums šo dienu, tiekamies jau rīt, jo man šodien ciemiņš :)) gaidu Tevi mazais!

Nav komentāru: