otrdiena, 2013. gada 6. augusts

šitais labi nebeigsies

tas vairāk par to, ka divas dienas divi raksti! ;) - šodien pēc nakts maiņas atbraucu ar domu, ka iešu gulēt un pēc tam skriešu, tāpēc, arī kaut ko brokastīs apēdu, kas man vispār ir liela problēma ko sakarīgu apēst, šī šobrīd ir mana lielākā problēma, ja vēlos noskriet pirmo pusmaratonu savā dzīvē - http://www.ealinghalfmarathon.com/ būtu grēks neskriet, jo Tepat pie mājas notiek, nu vismaz, tad aizdoties paskatīties, ka citi to dara, par cik palikušas nepilnas 8nedēļas, tad laikam vajadzētu mazliet vairāk sākt ēst, ne tikai 3 maizītes pa dienu, un kā man istabas biedrs saka, svaiga gaisa un mīlestības, tik tos pēdējos divus neesmu nekur manījis! :( net ne jau par to!

šodien biju aizgājis paskriet, sākumā doma nopietna, vakardienas apli vismaz x2 bet protams, ka domas ātri mainīju, un šoreiz vairāk pie vainas psiholoģiskā nenoturība, nekādīgi netieku pāri slieksnim, un nespēju noskriet vairāk, vienkārši ir slinkums, lai gan neeju ar domu skriet, tik un tā galvā sadzimst entās domas un pasākums izbeidzās! jāatzīst, ka fiziski ir kaut kas iekšā, mazliet vairāk, kā bija pirms šogad atsāku skriet, bet atkal sirds netiek līdzi, sen nav bijušas slodzes, ja kājas šķiet saprot, ka ir jāstrādā, tad galva un sirds domā savādāk! :( šodienas aplītis būtu jau arī laikam jāsāk vingrot, ja vēlme būtu noskriet pusmaratonu arī otreiz! :D bet kaut kā pietrūkst nopietnas motivācijas visam šim pasākumam! lai gan šodien skrienot, stingri nolēmu līdz jaunajam gadam cītīgi pastrādāt lai sakārtotu visu kas ir ap mani un tad no jaunā gada sākt domāt par sevi, jo izskatās, ka vajadzētu iemācīties padzīvot sev, pietiks ar labdarību un muļķībām nodarboties! ;) jo vairāk ja nevienam tas nav vajadzīgs! ;)

labi, nesolu, ka tagad rakstīšu biežāk vai sakarīgāk, bet uzrakstīt uzrakstīšu! ;) pagājušā reizē izpalika dziesma, tad šoreiz lai iet šī -


un nobeigumam bilde, kas man pat patīk -

dažiem motivāciju, dažiem vienkārši iemācīties pateikt kaut ko un izrunāties, dažiem jaukas brīvdienas (drīz skola) citiem cītīgi strādāt, un kādam labi atpūsties! lai cik sasodīti jums esmu apnicis, laiks iet un tas nemēdz apstāties, un dzīve jums tikai viena, tāpēc nepačakarējiet to ko jums kāds devis, un ņemiet visu ko paši vēlaties, nevis kāds cits domā jūsu vietā! - pietiek morāles - SMAIDAM ;) 

Nav komentāru: