pirmdiena, 2013. gada 5. augusts

mazliet sakrājies! :D

ta muļķības, kārtējais bezsakarīgais virsraksts!

pirmais, ko domāju, ka vispār vajadzētu uzrakstīt beidzot blogā kaut kādu muļķību, šodien skrienot, pēc pēdējās reizes nopietnās jūnija sākumā! :D respektīvi smuki divi mēneši bezdarbības! :D šodien aizgāju paskriet, vai kā es saucu uzlādēties un izlādēties, 6km=25:43 baigi neiespringstot un ātrumu, sākums viegls, kā vienmēr vidus mazliet psiholoģiski smagāks, beigas gandrīz labas! ;)

kopš pēdēja kopujuma arī pagājis labs laiks, pat neatceros, kad pēdējais bija! bet arī īpaša vajadzība nav bijusi, jo kādreiz arī vajag paklusēt! bet īsumā varu padalīties sastrādātā, biju latvijā nebiju rādījies tur mazliet vairāk vai mazāk, kā 6 mēnešus, sapratu, ka vairāk kādu laiku nebraukšu, beztolka! iztērēta nauda rezumē nekāda! :( vienozīmīgi īpašs prieks, bija satikt dažus īpašus cilvēkus un aizstaigāt līdz jūrai pa nakti, p.s varēja arī iztikt, bez lampiņas ieslēgšanas'' un paēstas agrās brokastis Lauvas namā! varbūt pieņemts kāds lēmums nākamgad noskriet pirmo oficiālo rīgas pusmaratonu, protams, pārstāvot kādu un nemaksājot dalības maksu, jo savādāk, labāk braucu ar taksi par to naudu, tādu attālumu! ;) bet vērtīgākais un noteikti labākais, kas varēja būt bija 3dienas pasākums ar omīti apceļojot kurzemi, bildes, nebūs, tikai privāti pie omes albumā var apskatīt.. brauciec ciemos, mazliet mazāk par 200 bildēm, ome noteikti pacienās ar tēju, bet ja tā būs svēdiena, varbūt paspēsiet uz pankūkām! ;) bet nu jau esmu atpakal Uk un cītīgi strādāju, rīt būs otrā brīvdiena pēdējo 19dienu laikā - bet pats uz to esmu izgājis, laikam jau ir kāds mērķis, kamdēļ tā jāstrādā! un paldies, ka ir tāda iespēja strādāt! ;) būs arī 17.o8 brīvs, ar kolēģi mēģināsim pa smuko uzvesties tajā dienā! :D

kas vēl tāds pieminēšanas vērts? laikam jau jāatvainojas, visiem, pie kā neaizbraucu ciemos, bet pa lielam neviens neliedz jums braukt pie manis! ;)  vēl kas tā nopietnāk par ko neesmu ļoti sen runājis, laikam esmu es pats, biju pie dakteriem, kādiem 4 laikam pat labākajiem savā profesijā. ko man pateica? ka esmu veselāks par veselu, respektīvi neko arī neviens nepateica, vienīgi to, ka jātrenē muskuļi un būšot labi! (es ceru) bet vai es trenēju? jap atbilde vienmēr viena NĒ kāpēc? nezinu!

nobeigumam - nesen ienāca informācija par romantiku! kas lika aizdomāties! sen jau īstenībā biju šo domājis un izdomājis, bet tā īsti par to rakstīt, nebija mūzas, šodien skrienot domāju, ka varētu ar šo pabeigt šo rakstiņu... kāpēc mūsdienās nav romantikas? pa lielam jau ir, tikai kas kuram ir svarīgāks, un paši jau viņu radam, ja svarīgāks ir seks, kas šobrīd izskatās visur ir prioritāte, tad arī romantika izpaliek, jautājums, ko tu vēlies un uz to jau arī Tu ej! ;) izvēle jau ir un paliek tikai tavā ziņā! ;) žēl, tikai ka tā apziņa mums nāk, kad ir par vēlu, kaut gan kamēr elpo par vēlu nevar būt nekad, bet pa lielam jau mums visiem ir bail! ja viens būs drosmīgs, otrs nobīsies un tā tas apburtais loks turpināsies mūžīgi! ;)

šobrīd doma pamainīt savu dzīvi ir tikai divi varianti vai nu jā vai nē.. bieži nedodu iespēju izvēlēties, īstenībā es laikam nekad nedodu izvēli! šī varētu būt viena no pirmajām reizēm, tikai žēl, ka tā netiek izmantota, jo pats zinu, ja loti ko vēlos, tad tiecos pēc tā, bet ja nav, tad klāt vairs man netiksi :P neciešu ņirgāšanos par cilvēkiem un klusēšanu, jo tik daudz, kā paust savu viedokli mums visiem ir tāda iespēja!

tagad nevaru saprast, ko uzrakstīju, publicēt, vai nē, bet ja lasi, tad jau laikam esmu bijis par slinku lai izdzēstu, gan jau kādam šis atkal ko izteiks, un kāds zinās, kam kurš jautājums adresēts, bet vairāk par to, lai padomā, un parunā šobrīd ne no viena nemaz prasīt nevaru! vairāk domāt, un mazliet runāt! ;) nav taču par daudz? un galvenais sevi klausīties, ne citos! bet ja vēlme citiem dzīvot, tad gan, jā tad jau neko! :D ;)

šogada apņemšanās, līdz jaunajam gadam sakārtot apkārtējo pasauli! būs grūti, bet neviens jau neteica, ka būs viegli, sliktākajā gadījumā vismaz kādu skatījumu, uzmetumu vajadzētu sastādīt! :D

Nav komentāru: