svētdiena, 2013. gada 11. augusts

vajag tikai gribēt

kopš pēdējā ieraksta jau veikti četri skrējieni 7.o8 - 13.83km paskrēju mazo aplīti pa vietējo apkārti.
                                                                    8.o8 - 18.44km mocības nežēlīgas, pēc 14h darba negulētas nakts aizgāju skriet, un idiotiskākais, ka pusē distances domāju uz kuru pusi tuvāk mājas priekšu vai atpakaļ? saule nežēlīga un dzert gribas, bet veikalā pasaka min ar karti jāiepērkas pa 5poundi - ko tad lai es pērku? 6km no mājām? nākamā diena bija brīvdiena
                                                                10.o8 -14.58km viens skrējiens kas sadalījās par diviem, jo pārtrūka GPS jau ierastā trasīte pie mājas
                                                              11.o8 - 22.o1km atrisināta dillema pēc nakts maiņas paskriet pie mājas! un nu jau man sāk patikt skriet pa apli, ko agrāk necietu!

psr pašajūtu jāsaka, ka ar katru dienu jūtos labāk, varbūt pie vainas, ka mazliet piedomāju arī pie ēdiena, jo nu cik gan man to rezervju var būt? :D celis protams sāp un ne pa jokam jāatzīst, ka šodienas skrējienā jau bija labāk, protams pēc skrējiena sāpēs ir tikai lielākas! iespējams pie vainas, ka vairs nelietoju ibumetina tabletes pirms treniņa, - pirms pusmaratona noteikti būs jādzer! ;) tas īsumā par skriešanu!


maza atkāpe, pirms rīsi pārvārās - vakar un šodien kā jau zinām citiem ir brīvdienas nu tad skrienot šo garlaicīgo skrējienu neko citu neatlika kā pavērot cilvēkus un secinājums drausmīgs, cik lētas un prētīgas mūsdienās ir attiecības, tas ir šausmas! sieviete stāvoklī vīrietis blakus, abi sēž parkā uz soliņa un klusums, čalis kapā telefonā spēlītes sieviete knibina nagus, jāatzīst, ka pēc kādām 20min, viņa arī izvilka savu telefonu! - kāda jēga no attiecībām ja tur nekā nav? un es iedomājos, ka būs vēl sīcis? šausmas! viņi nebija vienīgie tādi! - tas vairāk par vakardienu, taču šodiena pani pārsteidza patīkami, bija kādi 3 pāri, kuri kopā uz parku atnāca pasportot, mazliet skrēja vingroja, smaidīja runājas un mīļojās! respektīvi secinājums ka 6dienas uz parku iet visi tie, kuri to dara ķeksīša pēc, jo visi tā dara, bet 7dien parks ir tukš un ja kāds ir, tad patīkami paskatīties! ;) ieteikums, manā klātbūtnē 6dienās uz parku neejiet, noteikti ko pateikšu! :P var jau būt ka arī ko pozitīvu, ne vienmēr redzu tikai negatīvo!

ko lai nobeigumā tādu pa smuko pasaka? - šodien īsti nekas nenāk, sagurums ir sakrājies un iekšā nemiers arī dīda, pavisam drīz ceru dzirdēt atbildes uz dažiem jautājumiem un no tiek atkarīgā arī uzstādīsim savas dzīves prioritātes!

dziesma? - lai iet vecā un tik ļoti sasodīti labā



 nākamreiz būs arī laba dziesma, kuru jau esmu licis, taču pēdējā laikā jo īpaši iet pie sirds! ;)

bet jums, nedariet muļķības, kaut gan muļķības dariet muļķības, jūsu dzīve, neviens Tev tās nevar liegt darīt, bet ja dariet, tad esiet vismaz atklāti pret otru cilvēku un pats galvenais ja ko sakiet, tad tā arī dariet, nevis pretēji, jo savādāk galīgi nav smuki, protams ja vien nevēlies speciāli kāda acīs savas akcijas gāzt tad cita lieta, bet arī to taču var pateikt, kam tās spēlītes? ja kāds vēlas paspēlēties, varam sarunāt kādu vakaru, sarīkot spēļu vakaru ;)

smaidam! ;)

Nav komentāru: