pirmdiena, 2013. gada 18. marts

mazliet priekšā! ;)



vakar solīju, tāpēc tikko esmu mājās no darba un vakardienas viss izveidotais teksts word dokumentā pa kāju! :D tāpēc nāksies uzdrukāt divas A4 lpp ar roku :) piedošanu par kļūdām, taču ja spēsiet šo izlasīt tad kā solīju mazliet vairāk mani iepazīsiet! :P un varbūt tie kas uzskatīja ka pazīst arī viņiem būs interesanti palasīt, jo pa lielam teksts atstāts tikai tas kas daudz maz arī ir par mani! ;) tāpēc sākšu drukāt! ;) pamatam ņemts horoskops!

Raksturojums! - Dvīņi ir stipri, veiksmīgi, un pievilcīgi. Viņiem piemīt dzīvesprieks, izturība un augstas izdzīvošanas spējas. Labi, ja šāds cilvēks ir jūsu draugs, slikti ja ienaidnieks. jekuros apstākļos nodrošinās sev bezrūpīgu eksistenci. var būt laipni, uzmanīgi, kaut gan nav izslēgts ka tā ir tikai maska, lai panāktu savu. piemīt dzīvīgums un liels enerģijas krājums. Dvīnis ir gudrs, daiļrunīgs un viņam ir duāla personība, un jūs nekad neuzzināsiet, ko viņš īsti par jums domā. viņi mēdz melot, bet ne apzināti, drīzāk tā ir savāda iedomu spēle. Dvīnis māk apspiest savas vēlmes, kontrolēt savu rīcību, tai pašā laikā būdams neizlēmīgs un nepastāvīgs. Viņi ir ļoti sabiedriski, jautri, liekas ka vienmēr tikai joko. Šā iemesla dēļ viņiem ir daudz draugu. Dvīnis nekad negulēs uz lauriem, bet centīsies gūt arvien jaunus panākumus. Piemīt arī paškritika. Viņam patīk flirtēt, pavadīt laiku kopā partneri ārpus mājas. Dvīnim vajadzīgs līdzvērtīgs partneris, viņš necvietīs pelēku būtni sev blakus. Patīk sabiedriski un atklāti cilvēki. Viņa garastāvoklis ir mainīgs, bet dzīve raiba kā dzeņa vēdars. Jebkādas sabiedriskās normas uzskata par pilnīgām blēņām, viņam ir savi priekštati un savi noteikumi. reizēm rodas iespaids, ka viņš ir vieglprātīgs. viņš prot lieliski mainīt cilvēka viedokli, pierunāt, manipulēt ar citiem. viņš kustas, runā, domā un ēd ātri. visa viņa dzīve paiet nemitīgā steigā. viņš ir garastāvokļa cilvēks, daudzpusīgs, ziņkārīgs, un protams gudrs.

Darbs - ir kā radīti bosa krēslam, labprāt taisa karjeru. un ja jūsu firmā ienāk, tad esiet gatavi pārmaiņām. viņam kā jau radošam cilvēkam, netīk tradīcijas, bet ir pa prātam visu lauzt. viņa gaumē ir radikāli jauninājumi. viņš perfekti spēj mobilizēties un izšķirīgi rīkoties kritiskās situācijās. viņam patīk darbs, kas saistīts ar pastāvīgām pārmaiņām, aktivitātēm. parasti viņš mīl rakstīt memuārus, vēstules, vai dienasgrāmatu. ar savām runas dotībām viņš spēs pārliecināt jebkuru, pat ja melos. šie cilvēki var kļūt vai nu ģēniji vai avantūristi, protams nav izslēgts arī krimināli noziedznieki. viņam raksturīgs liela roku veiklība.

Izskats - raksturīgs slaids augums, gaiši mati, zilas acis, reizēm atgādina eņģeli. viņš kustas un runā ātri.

Ēdiens - patīk našķoties, bet viņam patīk arī dažādība un vienkāršība ēdienos, viņš ir viens no tiem īpatņiem, kuriem gluži vienalga tādas lietas, kā ēdiena pasniegšanas kultūra, nemaz nerunājot par tādiem sīkumiem kā ēdienu dekorēšana.

Veselība - viņam nedraud aptaukošanās, kopumā ņemot ir samērā laba veselība. lielākā problēma, ka nemāk atslābināties tāpēc cieš no bezmiega. īpaši grūti ir aizmigt pēc lielas slodzes. Garlaicība ir viņa lielākais ienaidnieks.

Auto -  lai pildītu sadzīviskas un praktiskas funkcijas un nebūt nav lielīšanās objekts. viņam interesē lai mašīna būtu ātra, iespējams viņš dod priekšroku sporta autiņam, bet katrā ziņā mazam un kompaktam braucamrīkam, nevis limuzīnam. un tā viņam tīri pie sirds iet vecais labais ''golfiņš'' tāpat arī kāds niknāks sporta auto ''subaru'' un protams neiztik bez jaudīga motocikla.

Valstis - viņam piemērotākās valstis kurās apmesties uz dzīvi ir Anglija, Kanāda, Ēģipte, Beļģija, un Francija. viņš var doties gandrīz uz jebkuru vietu pasaulē un atrast tur kaut ko sev interesantu.

Viņa 2o13 horoskops - Gada pirmie divi mēneši paskries nemanot. Vēlams pievērsties svarīgu notikumu risināšanai. un visu lieko un nevajadzīgo atstāt uz vēlāku laiku. sirdī brīvajiem Dvīņiem pastāv lieliskas iespējas vasarā iepazīties ar savu vienīgo un īsto. svarīgi būs atturēties no asām diskusijām un strīdus situācijām. Gada izskaņā pastāv iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm un gūt lielus panākumus savā darbības sfērā.


nu ko nepagāja pat 2h ka uzrakstīju! :) ceru, ka nedaudz vieglāk jums palika un tie kas tik ļoti interesējās par mani būs mazliet vieglāk! ;)

katrā ziņā jauku un smuku jums šo laiciņu! ;)

Nav komentāru: