pirmdiena, 2012. gada 17. decembris

mazliet vēlāk

laikam jau esmu nokavējis jo vakardien jau bija svētdiena, bet par cik vakar bija daudz darba, tā arī talāk par bloga atvēršanu netiku!

šī nedēļa samērā mierīga, ja neskaita vienu lielu jaunumu, par kuru laikam vēl kādu laiku nerakstīšu un kurš man aizņēma visu brīvo pagājušās nedēļas laiku un nācās pat neaiziet uz treniņu un pamainīt darba grafiku!

nedēļas galvenais un vienīgais notikums laikam ir orientēšanās klubu futzāla turnīrs LV, ko rīkoja meridiāns
15.12.2o12 futzāla turnīrs Priekuļos! meridians piedalās ar 3komandām par cik pagājušo gadu nebijām specīgākiem tad mūsu komanda šogad meridians2 ieraugot grupas jau bija skaidrs, ka būs sīva cīņa, jo no 7komandām jebkura no 4 komandām var tik ārā no grupas 2 labākās komandas tiek tālāk!

pirmā spēle pret meridians3 komandu kas vēl beigās nospēlēs lielu lomu! grūta uzvara ar 1-0 nebijām gatavi spēlēt un skriet, tāpēc arī vājš sniegums! otrā spēle pret Ozona otro komandu, jau mazliet labāk 2-0 nospēlējam savu spēli un uzvaram! trešā spēle pret Mežmalas MTB pēdējās sekundēs steiga un ielaisti vārti zaudējums 1-2. ceturtā spēle pret lietuvišiem IGITSA izdaram to pašu ko lietuvā nospēlējam līdz galam un uzvara 2-0. piektā spēle IK Auseklis tiek uzvarēts 3-1. sestā un pēdējā spēle pret OK Ogre atkal spēlēs pēdējās sekundes Ogre izpilda auta izspēli un sit pa taisno pa vārtiem, mūsu vārtsargs to spēles karstumā nepiefiksēja un mēģināja tvert bumbu, kas beidzās ar bumbu vārtos, bet par cik vārtsargs viņai pieskārās vārti ieskaitīti.. :( drūms skats uz tabulu 6spēles 4uzvaras 2zāģi 12 punkti uzmetam galvā variantus, varam braukt mājās, jo nereāli tikt ārā no grupas.. vienīgais variants ja meridias3 nezaudē OK Ogre un nospēlē kaut neizšķirti, paskatoties uz iepriekšējām 5spēlēm meridians3 nebija neviena izcīnīta punkta! tātad braucam mājās, Gatis.K jau aizbrauc uz Cēsīm, Jānis.R un Daumants.L jau nomazgājušies, skatamies spēles. pienāk spēle meridians3- OK Ogre un neticēsiet 0-0 tātad līdz ar to esam 2.vietā grupā un dodamies uz pusfinālu! kā caur adatas aci tikām pusfinālā, ko nespējām noturēt vai arī veiksme nebija ar mums abās spēles izskaņās, pret Mežmalām un Ogri tomēr viņa atgriezās un izvilka mūs uz pusfinālu! pusfināls pret Rīgas Satiksmi, spēle bija laba, un uzvara 4-1 mūsējā tātad esam finālā tagad jāgaida vēl 40min līdz finālam! otrā pusfināla pārī stiprāki bija IGITSA. tātad fināls Meridians2 - IGITSA - tālāk seko auzas! :D varbūt mums pietika ar otro vietu, varbūt tās 40min bija par daudz, varbūt par maz spēka, nezinu, bet jau otro gadu nespējam savākties Finālā. personīgi uzvarot pusfinālā jau ir liels gandarījums! nezinu, bet pazūd apetīte uz fināliem mūsu komandai! (ir pie kā piestrādāt) beigu rezultāts zaudējums ar 0-6. un iegūta 2.vieta, bet par ceļojošais kauss nonāca pie mums jo esam labākie no LV! :)






Vietu sadalījums2o12 OK futzāla turnīrā:
1) IGTISA
2) OK Meridiāns 2
3) Rīgas Satiksme
4) OK Kāpa
5) Mežmalas MTB
6-7) OK Ogre/ COK Silva
8) IK Auseklis
9) OK Ozons 1
10) Azimuts OK
11-12) OK Ozons 2/ OK Meridiāns 1
13-14) A2/Sigulda aizrauj/ OK Meridiāns 3
























Nav komentāru: