pirmdiena, 2012. gada 19. novembris

Vamieras Magnēta noslēgums

18.11.2o12 - Valmieras sezonas noslēguma pasākums, nebiju skrējis kopš 7.1o.2o12 biški vairāk kā mēnesi, cik biški futbola treniņos, kaut kā noplakusi apetīte uz mežu varbūt slinkums, varbūt drēgnums ārā un arī ne tikai ārā, arī pats nejūtos savā ādā :(  Bet šoreiz pie visa vainīgs Didzis, ierunājās, un man jau divas reizes nav jāsaka, es ar mieru, skype saruna ar Daci, viņā vēl klāt pieliek pirti un pasākumam piesakos! 7.3km - 76kp tagad doma meklējam identus! - kas beigu beigās spēlēja lielu lomu! :D

sacensību diena - gaidu Didzi, kā par brīnumu kavē :O :D paķeram Daci un uz Valmieru prom sadalam identus, reģistrējamies, un ģērbjamies startam! 2min! :) sākus katastrofāls 2min kļūda, jo tik daudz kp uz kartes vēl nebiju redzējis! :) nespēj nekam sekot līdzi, bet jau pie 3kp panāku pirms manis startējušos, kam arī sākums nav tas labākais, tā turpinu un uz 7uzņēmos vadību, kur aizrauju daudz pa kreisi +2min :D tālāk jau viens kādu brīdi, līdz atkal panāku vienu no ausekļa. aizskrienu garām, bet ar to arī viss beidzas, aizlaizties vienkārši neiespējami, tā ari bez lielām kļūdām turpinu līdz nonāku pie 31kp un klausos, ka mans idents nepīkst - tātad pilns! :D saprotu, ka man ar diviem 30vietīgiem būs par maz lai paņemtu 76kp :D tātad skats kartē kur tuvākā vieta startam, lai dabūtu vēl vienu identu! :D turpat paskrien garām Pauliņš, Didzis un Edgars, Artūrs gan aizvel daudz pa labi iespējams kartes maiņā samulsināja, jo īsti nesapratu arī es kāpēc x2 35kp kamēr izzīlēju bija jau gabalā visi, skrēju uz kp Artūrs noķēra un turpinu aiz viņa, kaut temps nebija ātrs, grūti bija šā vai tā!.. tad kp pie upes kuru uzroku uzrodas Didzis, jo bija kur greizi aizgājis, tā arī turpinam Didzis, Edgars un es... pie 56kp saprotu, ka nu laiks doties pēc nākamā identa! izskrienu paņemu identu, bet vēl jānodzēšas, visi Clear atrodas busā atrodu busu, atrodu īsto un nodzēšos atpakaļ uz 57kp satieku Oskaru, kurš uzņēmis baigos abgriezienus, tā arī iesēžos astē mazliet pasekoju kartei un bliežam līdz finišam pāris reizes Osim izpalīdzot, jo biški kaut kā puika samulsis pāris situācijās bija! 

rezumē - sākums šausmīgs, neizpildīju uzdevumu ar 1kp pēc tam viena kļūda, tad distances vidū nav spēka paskriet, bet pēc jauna identa paņemšanas, atkal varēju paskriet, kaut arī otrā daļā vairs nebija tik daudz reljefa! :) bet visam pa virsu kā Didzis visu sezonu pēc katriem mačiem saka ''varbūt vajadzētu sākt trenēties'' :D sajūtas šodien jaukas, tika arī uzspēlēts futbols! kopumā jūtos so ok, mazliet iztukšos, gan/gan bet sūdzēties īsti jau nedrīkst! ;) 

piedošanu par maz rakstiem, vai pareizāk sakot maz aktivitātēm, bet ja viss būs kā domāju 7dien uz mežu! :) un kādu vakaru uz baseinu un jap rīt Telpu-o iespējams būs tad vēl kāds raksts, nepaejot mēnesim! ;)

Nav komentāru: