svētdiena, 2012. gada 25. novembris

kaut ko iebliežam!

Ir pagājusi nedēļa kopš pēdējā raksta (laikam) šobrīd skatos formulu F1 īsti vēl nesaprotu, vai Alonso izdosies uzvarēt vai nē, bet gribētos! :) lai gan šosezon ne vienu F1 posmu neesmu redzējis! jā skatos F1 esmu paēdis, mazliet skan dziesma, ko pēdējā laikā daudz klausos (skatos - smuks klips) un jā nodomāju kāpēc gan nevarētu mierīgi piesēsties un jums ko uzrakstīt. nedēļa varētu būt tāds labs laika sprīdis lai ko uzrakstītu, un 4 raksti mēnesī taču nevarētu būt daudz!? :O
 1diena pēdējā brīvdiena un uztaisam futbola treniņu Priekuļos, līdz šim man šķiet meridiāna klubs tik daudz futbolu vēl nav spēlējis kas zin varbūt LT turnīrā un LV turnīrā beidzot izdosies tik 3niekā! :)

 Telpu O 2dienā! lai gan šajā pasākumā piedalījos pirmo reizi patika, protams pieredzes trūkums smagi iegrieza, bet bija labas sajūtas kājās, ka var maukt un tas bija galvnais, ko vēlējos, jo kā teica viens gudrs cilvēks var vilkt paralēles ar sprinta distanci! :)) ir arī video - es gan parādos 26min ja skatīsies uzmanīgi pamanīsi ;) par cik finālā tika labākie 8 un man bija pirmā reize šajā pasākumā savu rezultātu 38/99 10:19 uzskatu par labu, zinu savas kļūdas, un pie tām arī nākamreiz piestrādāšu. vakarā aizbraucām uz kartingiem, pabraukāties, bet bez braukāšanās būs arī sacensības, kurās piedalīšos reizi divās nedēļās :) bet mēģināsim arī pa kādu starpu aizbraukt patrenēties!

 nākamais pasākums 3diena ir baseina apmeklējumu, kaut arī šoreiz tas vairāk izvērtās par 15min stāvēšanu saunā un 15min peldi, bija labs bešuks, lai ko skaitītu. pēc tam friziera apmeklējums! :) tad jau nekā nedarīšana un CCC  dalībnieku meklēšana, kas laikam izdevās šoreiz tā neko 15komandas, no kurām uz startu ieradās 13 sen tā nav bijis! :))

tad 6dien aizbraucam uzskriet uz mežu 8.670km - oo:57:21 lēnām garām bez liekas raustīšanās! vakarā nākamais treniņs 6.5km - oo:43:o1 vakars tiek pavadīts spēlējot biljardu (arī sports) uzvara 4-1 bijušam darba kolēģim vēl daudz jāpieliek! ;)

šodien arī biju aizbraucis paskriet 8.500km - oo:51:o1. nu jap kaut kā tā! tā arī aizvadīju šo nedēļu sporta ziņā! :D par pārējo klusējam :P  ceru, ka tiekamies pēc nedēļas, jo tad jau būs noticis LT turnīrs futbolā! un droši vien būs arī ieraksts! kā mūsu kluba gāja! ;)

Nav komentāru: