otrdiena, 2012. gada 10. aprīlis

lieldienas aizvaditas un Lieldienu sprints ari! nolemu startet V21 grupā jo VE nudien nav pa spekam man... ne fiziski, ne ari kartes lasisanas zina, kaut gan sprinta vairak nostrada atrums, jo tik daudz, ka punktu atrast jau so ok speju! no rita bija ta neka, ne muzas, ne psihologijas, ne speka! :D aizdevos lidz sacensibu centram satiekam pazistamas sejas, un sanemam numuru, sakuma neko nesaprotam, jo neesmu sen stratejis tados macos, un doma par sprintu nav ta labaka, jo pasa galvena fiziska tomer jau nav! :( satieku Jāni Nagli un vinam 2min pirms manis strats starpa zviedrs! iesildamies un dodamies uz startu! skatos janka aiznesas, man pec 2min jadara tas pats, bet doma sakt piesardzigi un mierigi, lai saprastu situaciju! un ta rezultata jau uz pirmiem 3kp jau esmu zaudejis 23sek janim! tad 4kp panemu par 1sek atrak, bet tad atkal 3kp katra zaudets pa 5sek kopa jau 37sek! tad seko garais parskrejiens, sakuma minstinos un del ta zaudeju vel 18sek, pec finisa sapratu, ka izvelejos nepareizo celu, bet to ari bija izvelejies janis! ta pie 9kp no muguras redzeju tuvojamies jani sausmiga atruma, sakuma domaju, varbut kur uzracis, bet izradijias, ka jau panemis 12kp un dodas uz 13, tad sapratu, ka tadam atruma nevaru konkuret! :) tapec piesardzigi panemu atlikusos kp un lidz finisam jau kopuma biju janim zaudejis 1'22 soreiz sprinta 2.7km 16kp un rezults jap janis uzvareja, bet man brimunaina karta izdevas izcinit 3.vietu! ar ko ari esmu apmierinats, jo tad rezultats nebija cerets, bet ar savu sniegumu gribetu vairak piestradat pie atruma, bet :( veseliba visticamak nelaus! :( tapec ir ok!


sodien biju uz magnetu vecakos! rezultatus vel nezinu, bet zinu savu laiku kopuma kludas uz diviem kp, pa divam minutem uz katru un uz vienu minuti, temps pec vakardienas sprinta bija so ok, pats pabrinijos, jo uz atseviskiem etamiem speju uzradi atrumu tiri cienigu, bet par cik sodien biju ieradies agrak ka citas reizes, tad skrienot uz 1kp nevareju vinu atrast jo nebija uzlikts! :D ta nu es devos atpakal un dariju to x2 un biju jau saguris lidz beidzot vins bija! :D ;) kopuma apvidus interesants paraugkarte bija kur kludities, ja nesoko lidz un zaude koncentresanos! :( kas man ari gadijas uz 37kp doma par skriesanu pa celu neizmantoju un tapec ari kludijos, beigas izradijas, ka nogaju paris m gar punktu! :D uz 42kp biski samisntinajos pirms pasa kp, ka rezultata savas 40sek :( ejot uz 44kp galigu virziens sagriezas un izgaju blakus purvam! ka rezultata 2'20 atlikusi distance jau atlika tikai noskriet visi kp iznemot 54 iet pa 6'30 uz km,. nav lidojosi, bet savai veselibai atbilstosi! ;) sodien uzvaretajam vajadzetu nokriet tuvu 40min man sniegums 6.320km =47'o3 trenins ideals, paldies!

rit jau nakama karta, skatisimies, ko tur savarisim, un tad sonedel pedeja jugla, ceru, ka pec darbu busu spejigs paskriet! bet pa ro jau drizuma! ;)

Nav komentāru: