pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

o1.o9-1o.o9

klusums no manas puses tāpēc, ka-kā jau pēdējā ziņā rakstīju, tad problēmas ar ahileju, kaut dakteris teica atpūta, atpūta, un vēlreiz atpūta, nevaru neskriet, ir Septembris sezonas beigas un man ir trauma, un arī izvirzītais mērķis 500km tagad tiešām ir tik pat kā nesasniedzams! :(

bet nu par to, ko sastrādāju šajā laika sprīdī. bija doma startēt o1.o9 kāpas kausos, bet to nedarīju, nākamajā dienā tomēr skrēju klubu stafetēs, kurās piedalījos pirmo reizi un kopumā esmu apmierināts, lai arī ātrums nebija mans draugs, taču kopā ar Kristapu.M savu 3.etapu veicām gandrīz pat varētu teikt labi, paceļot savas komandas mazliet augstāk un samazinot starpību līdz tuvākiem sāncenšiem, tajā brīdī mēs ieņēmām 15.vietu no 61.komandas. distancē par sevi lika manīt ahilejs un tas izslēdza  domas par 2dienas, 4dienas magnētu. bet sapratu, ka skriešu LČ Daugavpilī 6dien, un ja vajadzēs varu būt rezervē stafetē.

3dien aizbraucu uz magnētu, sajūtas Ahilejam jau labāk, bet jūt, par cik bija mikroreljefs, un kas man nemaz, nemaz nepatīk, tad arī ātrums nebija liels, bet skrējās vieglāk, kā kluba stafetēs, paldies Didzim un Kristapam.

6.dien LČ Daugavpils! godīgi AUZAS, bet ja tā pa nopietno, tad laikam šoreiz vainīgs es pats, lai arī par 3nieku un par 6nieku negrasījos cīnīties, jo Ahilejs neļauj 100% izdarīt to ko vēlos, arī morāli piegāju pārāk pavirši, jo karte ir mikro reljefs, ko es vienkārši nevaru nolasīt, nezinu kāpēc, bet mēs neesam labākie draugi! lai gan distances sākumā uzbakstu pašu pirmo kp uz +1min tālāk 2kp paņemu ātrā tempā un liekas, ka taktika ar virzienu šodien strādās, taču tad panāku grupas biedru un tas  vienkārši mani izsit no sliedēm, kļūda, un tā arī beidzās mans LČ pārējā distance vienkārši ej kur gribi, kā gribi kļūdas viena pakaļ otrai, arī koncentrācija tuvu 0 :( rezultātā vienkārši 5.1km skrienu 47min :D auzas, bet kas iepriecināja, ka varēju paskriet! :))

7dien stafete, esmu pamatsastāvā meridiāna 3.komandā kopā ar Plataci un Butānu. man 3.etaps bija maza vēlme iet piemo, jo pēc vakardienas auzām, doma, ka varbūt varētu izskriet līdzi, taču pirmo gāja platacis, kurš kaut kur pazuda uz 1h10min sakums ne visai spožs 26.vieta tad mums distancē dodas Butāns 47min jau labāk, taču kopvērtējumā atgūstam vienu pozīciju, tad pienāk mana kārta, līdz priekšā esošajai 24pozīcijai 2:59min līz 20pozīcijai vairāk kā 16min. domāju varēšu skriet pilnīgā vientulībā, taču pārņemot stafeti distanci bija vēlme nolidot ātri un kaut mazliet rehabilitēties par vakardienu taču uz 1kp jau mazliet sabakstu bet visu nolasu kartē. vēlme kāpināt tempu noved pie kļūdas uz 2kp kuru nepamanu un neizlasu leģendas, 3kp jau vienkārš, bet uz 4kp :O visu nolasu, bet pats nesaprotu, kāpēc aizeju pa labi, atkal maza kļūda, ātri izlaboju un turpinu, sākums šausmīgs, visu laiku bakstos, nākamos 4kp paņēmu bez lielām problēmām uz 9kp pazliet kļūdos un atkal pazaudēju ap 1min iespējams vairāk, uz 10kp izvēlos drošu piesaisti, lai arī zaudēju laiku, taču kp atrodu 11kp problēmas nesagādā, taču  tad iesēžas astē ogres komanda, kura pēc pirmiem 2etapiem 12pozīcijā uz 12kp pieļauju kļūdu ar virzienu un aizeju 90grādus pa kreisi iespējams ārā no kartes, taču saprazdams, ka esmu galīgās auzās saprotu, ka jāskrien pēc viziena uz ceļā un jāpiesienas, par laimi trāpu punktā pirms ceļā sasniegšanas, tālāk 3kp noskrienu bez liekas aizķeršanās, uz 16kp pazliet aizvelku pa kreisi un pazaudēju mazliet laika, bet skrienot pēc viņā Ahilejs atkal sāk sāpēt un tā nopietni uz skatītāju punktu skrienu un jau skatos nākamo etapu paldies Meridiānam, kas atbalstīja, piedodiet, ka nepadzēros! ;) tad paliek atrast 3kp jo pēdējie 2kp jau zināmi un 18kp atrodu bez lielām galvas sāpēm, taču uz 19kp auzas! beigas tik tuvu, bet kļūda un smaga izejot ārā no 18 jau kļūdās, kāja sāp paskriet nevar un gribas ātrāk laukā kas noved pie nākamās kļūdas ievelkos par ātru mežā un nesaprotu kur esmu, beigu beigās piesienos un paņēmu savi kp pēdējie 3kp meklēšanas problēmas nesagādāja, tikai skriešanas, paskriet nebija iespējams sajūtas ka kāds Tev kājās grieztu ar nazi :( nomoku savas beigas ar divām lielām kļūdām visas distances garumā, kopumā gandrīz apmierināts ar savu startu. beigu beigās izdevies pacelt komandu no 25.vietas uz 17.veietu :)

bet ar kāju nav labi :( izlaidīšu 2dien, 4dien magnētu iespējams 3dien gan aizbraukšu! vēl ļoti gribu piedalīties 21kp orient, bet pašlaik izskatās bezcerīgi :(

Nav komentāru: