svētdiena, 2011. gada 16. oktobris

sākam?!

mazliet domas un nolēmu, ka bez www.noskrien.lv kur piezīmēšu savu noskrieto, lietošu arī šo blogu sporta vajadzībām... mēģināšu analizēt kaut kādu izaugsmi, un vai vispār varēšu paskriet,..

tātad, šogad beidzot pēc operācijas, kas bija 28.12.2010 esmu noskrējis savas pirmās sacensības siguldas sport2000 pusmaratona ietvaros, protams skrēju 5.27km jo šogad treniņus sāku septembra sākumā, kur pa 2 nedēļām aizgāju 5 reizes paskriet 5x 10.4km un tad vienu reizi uzskrēju mežā 6.9km pēc tam atkal klusums, jo sāpes ceļos neciešamas, doma, ka mežš vainīgs, bet nezinu, netieku pie labā daktera, lai ko smalkā zinātu.. nu jap un tā pēc apaļa mēneša pilnīgi neko aizgāju 3dien paskriet treniņu 10.4km jo bija doma 6dien startēt, ko arī īstenoju ar ļoti labu bāzi šogad 62.4km pa 10mēnešiem! :D pirms starta sasildos, bet laikam pārāk daudz 20min ~ 3km uz tartu izeju ar domu, ka vajadzētu maukt, bet kad atskan 12 baznīcas zvani, mūza pāriet, jo negribas vairs skriet, tempu noturu pirmos 2km ar to laikam arī pietika, lai beigās ierindotos 17.vieta no 341 dalībnieka, vai arī 10.vieta savā grupā no 70 dalībniekiem, 5.27 ar laiku 19:47 = 3.45min/km ātrums nav nekāds spožais, zaudēju uzvarētājam apaļas 3min, nav maz, bet arī zinot, to, ka neesmu trenējies un psihaloģiski nebiju vispār gatavs skriet, ko pierādīju arī skriešanas laikā, ka domāju par visu izņemot skriešanu :( uzskatu, ka tīri tā neko sanācis! :) pats esmu mazliet priecīgs, jo šodien nesāp ceļi, kaut gan to mēs redzēsim pirmajā treniņā jau rīt!

centīšos skriet cītīgāk jo ir vēlme ko darīt! :) ar orientēšanos pašlaik malā, jo nav ne iespējas, ne arī tāda veselība, ceru drīz tikt pie sakarīga daktera, lai veic visu kas nepieciešams iziet testus fiziskos un sastādīt so ok treniņplānu... domāju, ka šīs bija manas šogada pirmās un pēdējās sacensības, jo siguldas kalna maratonā 11km neesmu vēl gatavs skriet uz laiku, bet lai skrietu treniņa pēc un maksātu par to - paldies iztikšu! ;)

oki, tad jau līdz nākamajai reizei! - iespējams būs biežāki ieraksti, jo solos rakstīt tikai par saviem skriešanas un sportošanas piedzīvojumiem... :)

1 komentārs:

Anonīms teica...

5iORmC wnchgjbxpfeb, [url=http://pzspplhynthc.com/]pzspplhynthc[/url], [link=http://iiarkfxjvktg.com/]iiarkfxjvktg[/link], http://hwrtczfoanph.com/