trešdiena, 2012. gada 25. jūlijs

49.kārta Lilastes ezers

lasot pirms sacensībām pieejamo informāciju visur dzirdēju viegls mežs iesācējiem elementārs utt! ieraugot karti itkā nevarētu sūdzēties, taču sākot skriet sapratu, ka nemaz tik viegli nebūs, piekrītu, ka orientēšanās ziņā bija taisnība un nekā sarežģīta tur nebija jo reljefs pats visu pateica priekšā un atlika tikai mazliet domāt par ātrumu, taču šodien nebija ātrums 6.3km 22kp bija smagi, taču šodien uzvilku dzelteno līdera kreklu un domas par apstāšanos distancē nācās izmest no galvas!

distanci iesāku veikli, ne ātri kā pirms nedēļas, taču stabili un pirmie 9kp ir ātrākie iegūstot nelielu pārsvaru, līdz 8kp biju iekrājis -1:07min taču uz 9kp tajā brīdī 2vietā esošais Valdis, pieļauj kļūdu uz +4:14 un pēc šīs kļūdas var redzēt, ka viņš ļoti pieliek pie ātruma, taču es turpinu iesāktajā ritmā jo nebija rezervju lai uzskrietu ātrāk vienu brīdi pat sāka sāns sāpēt, jo galvā šaudījās visādas lietas izņemot orientēšanos. tā arī uz nākamiem kp zaudēju pa pāris sek uz katru vienīgo kļūdu uztaisu uz 53kp aizvelkot no 52 pa labi, tur +31 un uz 52kp kur bija mazliet jāpārskrien atstāju +24sek tiesa pirms paša kp neieraudzīju viņu bet tur 5sek tad pēdējais kp 55->100 skrienu cik varu, bet vēl +24sek uzstādu otro splitu :D kad izskrēju zināju, ka šodien par uzvaru grūti jo ātrums nekāds kļūdās ~1min ne vairāk. bet vakarā saņemot rezultātus sms, biju mazliet pārsteigs, jo bija izdevies iegūt visus 1000 punktus ;) ja nebūtu Valdis pieļāvis kļūdu, vēl nezin kā būtu beidzies... :D rezultāti M21AK.

vēl domāju kāpēc pēc 4dienu atpūtas nevarēju uzskriet, jo pirms nedēļas bija cits ātrums. iespējams vainīgs ēdiens, jo centos kārtīgi paēst, varbūt arī nogurums, jo cītīgi 4dienas no rītiem strādāju un šodien pirmā brīvdiena(vienīgā) pamodos 11:33 no sms kā teiktu sienāzis gulēju kā ''circens pelnos'' :D

Nav komentāru: